Onze troeven

Jarenlange ervaringJarenlange ervaring

Met méér dan dertig jaar ervaring kan u rekenen op een doorgedreven service. Als familiale onderneming begonnen we bij Adecon reeds in 1989 met de uitvoering van de eerste afbraakwerken. Al snel volgde de verhuur van rijplaten en later werden ook bodem- en grondwatersaneringen opgenomen in het aanbod. Ondertussen zet de tweede generatie het familiebedrijf verder. Hierbij blijven we inzetten op 3 sterk uitgebouwde diensten. Doorheen de jaren zijn wij de laatste technieken, opleidingen en producten blijven opvolgen. Dit zorgt ervoor dat wij steeds ervaring met innovatie combineren. Adecon kent zijn branche en doet er alles aan op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden in de sector.

Doorgedreven serviceDoorgedreven service

Ons gemotiveerd team staat garant voor een doorgedreven service. Hierbij dragen we klantvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Bovendien is elke klant voor ons uniek en zijn we ons ervan bewust dat geen enkele werf er hetzelfde uitziet. Ons ervaren team stelt zich flexibel op, denkt actief mee over een oplossing en speelt op die manier in op uw specifieke noden. Overigens doet onze flexibiliteit geen afbreuk aan kwaliteit en veiligheid. We kiezen steevast voor kwalitatief hoogstaand materiaal en de nieuwste toestellen. Als klant kan u op deze manier genieten van een snelle, betrouwbare en professionele service.

Eigen plaatsingsdienstEen eigen plaatsingsdienst

Meer specifiek voor de verhuur van rijplaten en schotten kunnen wij u een extra troef aanbieden met onze eigen plaatsingsdienst. Onze vrachtwagens zijn compact en speciaal uitgerust om ons huurmateriaal bij u op de (bouw)werf uit te plaatsen en na de werken terug af te halen. U kan genieten van een performante dienstverlening aangezien wij continu investeren in vernieuwing en onderhoud van ons wagenpark. Zonder zorgen uw werfbereikbaarheid opschroeven? Adecon komt ter plaatse en zet in op flexibele leveringen en plaatsingen.

VeiligheidOptimale veiligheid

Tijdens uw project op beide oren slapen? Dat kan, want voor ons is het nastreven van maximale veiligheid, met aandacht voor het welzijn en het milieu, een absolute topprioriteit. We zijn al jaren VCA** gecertificeerd en blijven streven naar continue verbetering van ons VGM beheersysteem. Verder zijn we ook een Achilles Zorgsysteem gecertificeerde bodemsaneerder, zodat u er van op aan kan dat uw bodemprobleem volgens de wettelijke voorschriften en met de meeste zorg behandeld wordt.

Rijplaten en schotten huren? Vraag hier uw offerte aan.

Contacteer ons