Snel, betrouwbaar en professioneel

Onze diensten

Ons ervaren team werkt steeds met kwaliteitsvolle materialen en de nieuwste toestellen. Als klant kan u op deze manier genieten van een snelle, betrouwbare en professionele service.

Rijplaten en schotten

Rijplaten en schotten

Wenst u een goede bereikbaarheid van uw (bouw)werven te garanderen? Dat kan, met onze kwaliteitsvolle rijplaten en schotten creëert u een tijdelijke toegang of werkplateau.

Milieutechnieken

Milieutechnieken

Adecon heeft een milieutechnische oplossing voor uw bodem- en grondwaterprobleem. Een in-situ aanpak is onze specialiteit.

Afbraakwerken

Afbraakwerken

Adecon is uw betrouwbare partner voor industriële afbraakwerken. Van de ontmanteling en afbraak van uw industriële installaties tot de uitbraak van funderingen en bijhorende grondwerken.

Onze troeven.

Jarenlange ervaring in de verhuur van rijplaten en schotten

Jarenlange ervaring

Adecon is de pionier in België in de verhuur van rijplaten en schotten. U kan rekenen op meer dan 30 jaar ervaring in het vak.

Feilloze service

Ons gemotiveerd team draagt onze krachtige kernwaarden hoog in het vaandel. Als klant merkt u dit steevast in de service die wij bieden.

Eigen plaatsingsdienst

Onze eigen plaatsingsdienst levert en plaatst ons huurmateriaal in heel België met speciaal daartoe uitgeruste compacte vrachtwagens.

Veiligheid

Een veilige werkomgeving is prioriteit bij Adecon. Regelmatige bijscholingen en kwaliteitsvolle certificaten zorgen ervoor dat veiligheid echt leeft binnen ons bedrijf.

Verhuur van rijplaten en schotten
Pionier in België.

Verhuur van rijplaten en schotten

Adecon is de pionier in België in de verhuur van rijplaten en schotten. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak kan u rekenen op een doorgedreven service. Ontdek onze diverse en kwalitatieve materialen om een goede bereikbaarheid te verwezenlijken van uw werf, festival of evenement.
Transport en plaatsing
Transport en Plaatsing.

Transport en plaatsing

Doe een beroep op onze plaatsingsdienst voor een vakkundige levering en plaatsing van ons huurmateriaal. Met onze compacte en speciaal daartoe uitgeruste vrachtwagens met autolaadkraan leveren wij onze rijplaten en houten schotten in heel België.

Rijplaten en schotten huren? Vraag hier uw offerte aan.

Contacteer ons